Vakbarát változat

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Bejegyzés szövege:
Ellenőrző kód: Ellenőrző kód
Bejegyzések
Gonda Lajos 2011.11.01. 13:24 E-mail
Két hete jöttem haza a 3hetes kezelésről.Ezuttal is szeretném megköszönni dr.Sándor Ildikó főorvosnőnek és nővéreinek a sok jó biztatást ,és azt a tényleg családias hangulatot amit teremtenek a korházban.Mikor bekerültem alig tudtam elmenni 50 métert megállás nélkül, most viszont 200-250 métert is simán elmegyek.Ha továbbra is sikerül ezt a szintet megtartani akkor egy mütéttől biztos megszabadulok.
További munkájukhoz jó egészséget és kitartás kivánok.

Üdvözlettel: GONDA LAJOS  Martfü
Vendég 2010.05.29. 14:13 E-mail
Jó napot kívánok. Kiss Lászlóné (sz. Lumnitzer Anikó, Budapst, 1947. 01. 22.) vagyok Dombóvárról, még nem voltam Önöknél, de szeretnék oda mennni. Jövő hónapban kell érfestésre kell mennem, nem kétséges az eredmény. Szeretném megelőzni a műtétet és ezért érdeklődöm hogy mit kell tennem az operáció elkerülése érdekében. Kérem szíves válaszukat, hogy mielőbb intézkedhessem - köszönettel Kiss Lászlóné.

Vendég 2010.05.07. 14:22 E-mail
A héten jöttem haza a 3 hetes kezelésröl .A szénsav fürdő nagyon jó hatásal volt lábaimra sokkal könyebb a járásom.Remélem egy év mulva az új épületben kényelmesebb körülmények között gyógyulunk majd.Köszönöm mindenkinek hogy ilyen "családi" hangulatban gyógyulhattam.Móczár József Kiskunfélegyháza
Mészáros István 2009.11.20. 14:56 E-mail
Köszönettemet szeretném kifejezni a kórház orvosainak és dolgozóinak a 3 hét alatt végzett lelkiismeretes munkájukért. További  munkájukhoz jó egészséget és sok sikert kivánok.

Mészáros István
Budapest

Aktualitások

Kapcsolódó oldalak