Vakbarát változat

Megvalósuló fejlesztések

Kapuvár Város Önkormányzata a Nyugat-dunántúli Operatív program keretében az Európai Uniótól és a Magyar Államtól 750 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert - melyhez a Város Önkormányzata még 134 millió forint önrésszel hozzájárul – a Lumniczer Sándor Kórház Angiológiai (érbeteg) Rehabilitációs Központ kialakításának rekonstrukciós projekthez.

A beruházás célja az egyedülálló angiológiai (érbeteg) rehabiltiációs fekvőbeteg ellátás korszerű épületegyüttesbe és hatékony terápiás eljárásrendbe szervezése, melyhez elengedhetetlen a régi épületrészek átépítése, új szárny kialakítása, valamint a korszerű gyógyítást, rehabilitálást szolgáló eszközök, berendezések és speciális szénsavgáz fürdőkádak beszerzése.

A projekt megvalósulásának eredményeként a betegellátást kiegyensúlyozottan szolgáló 134 ágyas Angiológiai (érbeteg) Rehabilitációs Központ jön létre a XXI. századnak megfelelő korszerű gyógyászati infrastruktúrával, amely a betegek kulturáltabb ellátását, az intenzív rehabilitáció lehetőségét és a szakemberek jobb munkafeltételeit biztosítják.

Aktualitások

Kapcsolódó oldalak